2.16.2012

Loft





I´ve had images from this loft by architechts Fernlund + Logan
among my inspirational pics for a long, long time.

And I just can´t think of a more perfect place.



"Two adjacent floors of a former factory were joined by removing a quadrant
of the floor area between them, creating a double-height space that links all parts
of the loft. A large, new opening in the exterior wall replaced two rows of
existing windows. Industrial steel sashes were used to break down the scale of
the opening and to reference neighboring natural-light factories.
Public areas on the lower level utilize a concrete floor—a nod to the building's
past— while wide-board oak was used for the stairs and upstairs bedrooms.
The building’s rough textured columns and beams became a counterpoint
to the smooth surfaces of the new walls."


photos by Andrew Wood and David Sundberg

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...